Световноизвестният рапър Нана се появи със счупен куфар на концерта си в Русе в събота вечер. 54-годишният

...
</TD
>Световноизвестният рапър Нана се появи със счупен куфар на концерта си в Русе в събота вечер. 54-годишният
Коментари Харесай

Нана се появи със счупен куфар в Русе

Световноизвестният рапър Нана се появи със счупен куфар на концерта си в Русе в събота вечер. 54-годишният немец, който е прочут с шлагери като " Lonely " и " I`m Yours ", пусна видео в обществените мрежи, в което се ожали от скъпата марка чанти.

Във видеото Нана разказва, че за трети път му се случва сакатлък с куфара. Той изяснява, че два пъти му се е късал ципът, като първия път от първокласната марка му го са сменили като част от гаранцията, само че след това трябвало да си заплати 350 евро за нов. На път за Русе обаче дръжката останала в ръката му.

" Този път куфарът ми се счупи изцяло ", каза Нана във видеото.  " Не мога да допускам, че платих толкоз доста пари за нещо, което се скапва толкоз елементарно. "

Инцидентът обаче не помрачи до дъно настроението на Нана. Той си прекара страховит уикенд в крайдунавския град. Кметът на Русе Пенчо Милков го разноски в центъра на града, където Нана не отхвърли на никого фотография или подпис.

Една от фенките на Нана даже се похвали, че се е подписал с писалка върху ръката ѝ. Самият реализатор сподели шопската салата, с която са го почерпили в русенско заведение. А преди концерта си немецът опита от 34-те торти " Гараш " и избра най-вкусната, направена от Валентина Пейчева. Нана разписа грамотата ѝ за победителка в състезанието.

Въпреки неприятната преживелица с куфара, Нана си прекара отлично в Русе. Той се наслаждения на гостоприемството на българите и се срещна с доста почитатели, писа Dunavmost.com.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР